Öppnaförskolan och storhandling och blodprov...

Imorse bestämde vi träff med Frida och lilla Leam på öppnaförskolan, blev lite stressigt för vi vaknade inte förrän efter kl 8 och då va det hundra saker vi skulle hinna med innan vi kunde bege oss. Nova va jätte snäll och duktig idag men Robin va så trött så han somnade efter en stund, nu sover han för andra gången, kanske kan få det till 2 sovstunder idag bara, så han sover bra inatt. Han vaknar runt 3 varje natt och vissa gånger kan han inte somna om, och det är lite kämpigt när man vet att man måste upp några timmar senare..
 

Sen begav vi oss till BVC och träffade en läkare som skulle undersöka Nova och hennes mage, han tog alla möjliga prover så nu ska vi nog få se vad det är för fel på hennes mage.. efter dom tagit prover på henne blev hon likblek och kunde inte prata, hennes läppar va som snö.. Hon såg cancersjuk ut.. stackars min prinsessa.. men hon piggnade på sig när vi kom hem efter lite mat..


Nu är precis dagens träningspass avverkat.. va skönt att ställa sig på crossen och bara köra.. Så nu blir dagen bara bättre och bättre, jag mår som bäst när jag hinner träna!

Nu ska vi strax bege oss och storhandla, behövs verkligen, för det ekar i skåpen nu...

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vilka söta barn!



ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-05-20 @ 20:46:48
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hejsan! Vi bor utanför Karlskrona. (Såg först nu att ni bor i Ronneby, kul med lite blekingska bloggar!) : )

2009-05-21 @ 11:03:48
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0