Ny blogg!

hej alla vänner, och ni andra också.. :-)
Kommer att byta blogg under en snar framtid.. håller på att fixa med den men det går sådär..
men ni följer väl med dit? Klart ni gör.. ni är för nyfikna för att strunta i det.. hehe

www.rockfellamama.blogspot.com/

see Ya...

Sara


Ang anonyma inlägg..

Jag under tiden jag bloggat fått väldigt många anomyna inlägg, vissa har jag tagit bort för att det är sånt jag verkligen inte står för eller vill kommentera. Jag bryr mig inte så värst mycket varför människor orkar bry dig. detta är MIN blogg, om vissa inte visste det och jag får skriva precis vad jag vill.. Undra vad det är får människor och hur dåligt dom mår egentligen, jag kan hjälpa dom och få slut på sitt lidande om dom bara ber om hjälp... haha... skojja bara! Men hallå.. lägg ner!!


Onsdag..

Idag va det då onsdag och igår va vi i skolan, jag och Hanna.. Gick bra tyckte jag! Sen hem och laga mat, anna kom hit en runda och myste och åt med oss. Länge sen hon va här, tror bara hon varit här 2 eller 3 gånger sen vi flyttade hit :-) men vi träffas alltid i eringsboda annars.
Nu är Nova på dagis och jag ska plugga, känns som jag inte gör annat.. Men jag ser lite ljust iaf, för om 3-4 veckor är denna kursen klar så fort går det!

Robin är på bättringsvägen, fast prickarna återstår dock..



Mina glada fisar imorse..


Nova slängde ut ca 200 papper från balkongen när jag la robin, "titta vad fint, det ser ut som ett kalas mamma" Fatta om jag blev snopen.. Oopps...


RSS 2.0