Morsdag!



Grattis till mig och alla andra FAB mamsingar i världen! Idag är det vår dag.. kan tyckas men det tyckte inte Robin, han ville att mamma skulle upp kl 4.30 och så fick det bli när vi bråkar runt i sängen 30 minuter.. Vi ställde iaf oss och bakade morsdag kakor.. Blev en rulltårta med smörkrämsfyllning och 2 satser med fyllda äppelbullar.. Tror dom kommer bli kanon goda, ska ta med dom upp till Eringsboda senare när vi ska fira mamsen! Min älskade lilla dotter hade iaf köpt en blomma till sin mamma, sa hon när jag ringde för o prata med henne idag! Glad i mamma hjärtat!  ♥


Såå trött...

har varit ute hos Frank och Babs och fikat på mina goda kanelbullar och havrekakor, och sen blev det hämtmat på Garlichouse, såå gottigt!
Robin va väldigt svårsomnad ikväll, så höll på väldigt länge.. Så nu är mami trött och ska sova snart snart!
Imorgon är det morsdag så ska hem och fira mamma, för här är det ingen som firas sin mamma :-)

Sov gott alla!!

Heldag i Karlskrona

Igår när Nova skulle åka till Nicke bestämde mig jag och Robin att åka med till Eringsboda för att umgås med systeryster men när väl Nicke kom så skulle dom inte till eringsboda utan till Karlsrkona, så planerna blev ändade och vi åkte dit och mötte upp syrran där istället.. Och sen började MAMA shoppa.. I love It! Men blev inte super mycket, men 2 par skor till mig, 1 tröja och ett par byxor til Robin. och sen såklart glass på glaciären.. Va inne på POP också och hittade hur mycket som helst till Robin och Nova, som jag ska köpa när jag blir rik :-)

 
 
 
Ja juste köpte en jätte fin tygkruka med en jättefin doftande lavendelblomma i..
Nu har jag precis varit ute och gått 1 timme och bakat havreflan doppade i choklad.
Mina ser inte riktigt ut så, men ni kan ju bli frestade ändå :-)

Fina saker

Hittade en super söt sida på nätet med barnkläder och leksaker. Längtar efter att fylla Robin och Novas rum med massa fina saker.. :-)
http://stintan.e-butik.se/

 

Godmorgon alla fans!

Hoppas allt är bra med er!
Vi har varit vakna till och från sedan kl 4, för då tyckte Robin att det va dags för MAMA att kliva upp. Så jag är lite trött idag. Men Nova ska till sin pappa idag så kanske hinner vila en liten stund sen i em framför en film kanske?!
Har suttit och lagt in massa på tradera, väldigt smidigt och bra tycker jag, så länge som det är en okej köpare, annars kan det bli en lååång historia!


Ingen som vill köpa våran soffa förresten?

Nu ska jag försöka klä på mig och bete mig som människa igen!  Hörs sen vänner små!! :-)♥♥

Nyss hemkommen..

från en otroligt trevligt förmiddag hemma hos Sofie, Alva och Klara... så satt ute på deras altan och fikade länge, sofie hade bakat en super god jordgubbs och rabarberpaj och sen bjöd hon på lunch också. Vilken tur man hade idag. Behöver bara laga en måltid idag... Vi satt flera timmar och bara pratade om allt och ingenting, och sen va det dags för mig och Robin och traska hem igen, precis innan ösregnet hann vi hem.. Tur!
Robin sa inte mycket under tiden vi va där hemma, han bara satt och va allmänt lycklig.. Sån tur brukar vi knappast ha hemma. Nu sover han iaf gott och jag ska passa på att röjja lite här hemma..

 
Robin ser lite ansträngd ut i just detta ögonblick men det va han inte. Söta lilla Alva som precis vaknat!


Godmorgon härliga...

regniga Ronneby.. så roligt att vakna kl 5.30 av att det spöregnar och Robin inte vill sova en minut till. bara till att kliva upp. Nu sover han sin förmiddagslur och vi ska gå hem till Sofie och flickorna och fika, om jag nu kan hitta dit utan att regna bort..
Se vad roligt man kan ha med en liten kartong, nova och robin satt och lekte hur länge som helst och man kan ju inte annat än att garva åt dom...


  

 


jädra...

Försäkringskassan som alltid alltid ska strula när man ska få föräldrarpenning, du har plats 259 i kön, hur länge ska man behöva vänta? Grrrrrr..... och det är ändå dom som gjort fel..!!


En mycket bra...

Natt har det varit inatt, robin och Nova somnade båda två vid 20 tiden och fortsatte sova mer än 30 minuter, som brukar vara den magiska gränsen för om dom ska sova gott några timmar eller nåt. jag somnade som en stock kl 22.30 och sen vaknade Robin bara en gång kl 4 ungefär och skrek efter mat.. Sen gick vi alla upp kl 6.30 och åt frukost! Nu har vi precis varit iväg på öppnaförskolan en runda, väldigt mycket folk där och Nova va snäll idag :-D

Vad som händer under resten av dagen har vi inte riktigt planerat men lite handling måste nog hinnas med. Just nu sover Robin så kanske är dags för lite lunch till oss andra i familjen..
ha en bra dag!!

Bjuder på en bild på kära lillasyster och Robin för några veckor sedan..

Lite shopping och 7 månaders bilder..

Japp lite shopping blidde det idag, köpte ett par skit snygga chinos på Lindex och sen uppe på det kom mina saker jag vann på tradera,det va en rosa klänning och en blommig tunika, och Clean parfymen, kan inte säga att jag blev nöjd med någonting av det, lite tråkigt, så nu sitter jag i valet och kvalet att sätta ut det igen..

va också och bokade 7 månaders bilder på Robin för nästa vecka, ska bli super skoj och framför allt fint när Canavas bilder pryder våra väggar ;-)
 

Öroninflammation...

Igår när vi hämtat Nova hos sin pappa så klagade hon på jätte ont i örat och så pratade vi med en vän som är sjuksköterska som sa att om man har ont i örat ena dagen och det börjar rinna andra dagen så är det med stor sannorlighet öroninflammation, så ringde till akuten och fick komma på en gång, till karlshamn, och det va som vi trodde.. Fick med oss penicillin för 2 omgångar och sa hämta resten idag, stackars min prinsessa.. men hon är mycket bättre idag och har inte alls ont sa hon, skönt att det inte smittar iaf... :-)

Nu är det bara 5 veckor tills vi flyttar, ska bli sååå skönt..!! Och en annan överraskning kommer också om 5 veckor, längtar såå... det gjorde du bra älskling !!

Nova när hon fick massage samtidigt som MAMA... :-)

Godmorgon sköna Söndag!

Imorse vaknade en liten prins kl 6 och ville gå upp, så bara att gå upp då. Gav han lit välling eftersom han inte fått mat på 12 timmar  (!!!) hoppas hoppas han kanske inte äter mer på natten.. Och även om han gör det så  slapp jag EN natt iaf.. Han va dock bara vaken 1½ timme så jag kunde sova några timmar till sen och det gillade MAMA....
Nova är förövrigt hos papsen så ska väl hämta upp henne snart hoppas jag, annars vet jag inte riktigt vad som är planerat.. Har precis klickat hem en alldeles för stor och IGEN en beställning från HM.. ja jag vet, jag suger på att hushålla... men det är min enda shopping denna månden :-D

Detta väggord klickade jag också hem häromdagen från tradera
Kanonfint kommer det bli hemma hos oss uppe på Älgen :-) Äntligen ska vi få fix iordning en lägenhet tillsammans jag och Älskling! Längtar.. och vi har stora planer!

Älskade barn...

♥Älskade lilla barn... Han ligger här och snusar gott i mitt knä, tänk att tiden gått så fort.. hela 7 månader har våran lilla plutt blivit och jag älskar varenda minut av den tiden jag varit vid din sida. Jag förundras och glädjs åt varje dag med dig och din storasyster. Ni förgyller våra liv. Tack för ni finns, våra Älskade barn!!♥
 

Hallonmuffins..


Imorse när vi vaknade och hade lekt låtsatpicknick och frisör någon timme bestämde vi oss för att baka hallonmuffins.. Don blev ljuvligt goda och mormor och fia kom och fikade med oss. Fia bestämmde sig för att sova över här inatt så så får det bli :-D Har precis varit på maxi och handlat fredagsmys och där stod en hoppborg som Nova blev helt exalterad av... Har även gjort egen play-doh lera, som va super enkelt.. Här kommer receptet på det som man kan fördriva många timmar med att leka med..

2½ dl vetemjöl
1 dl salt
2½ dl kokande vatten
1 msk citronsyra
½ msk olja

Häll i valfri karamellfärg så blir den roligare att leka med



 

Åhh...

Ont i magen och åhhhh mensvärk.. Jag hatar det och det känns som det va evigheter sen man hade mens också.. Roligt att börja sitt inlägg med detta va? men det är ju liksom min verklighet just nu... :-( Jag måste komma på nåt och göra idag, något riktigt roligt...
Ha en underbar dag.. så hörs vi sen..

Lekdag

♥Vi har haft en barnlekdag idag, Elin och Liam kom förbi imorse och vi gick till lekplatsen och lekte av oss lite innan vi bestämde oss för att åka hem till dom istället och laga lite mat och lapa sol så gott det gick med 3 vilda ungar. Det va super trevligt och efter många om och men fick jag lite kaffe också ;-) haha...
Nu är vi iaf hemma och alla barnen är badade och jag har tränat Pilates och duschat jag också, så nu blir det soffan och massa smaskigt... Mm... perfekt fredag, eller jag menar torsdag.. känns som det redan är helg.. men vilken dag det är kvittar för är ju alltid ledig :-D


 
 

Öppnaförskolan och storhandling och blodprov...

Imorse bestämde vi träff med Frida och lilla Leam på öppnaförskolan, blev lite stressigt för vi vaknade inte förrän efter kl 8 och då va det hundra saker vi skulle hinna med innan vi kunde bege oss. Nova va jätte snäll och duktig idag men Robin va så trött så han somnade efter en stund, nu sover han för andra gången, kanske kan få det till 2 sovstunder idag bara, så han sover bra inatt. Han vaknar runt 3 varje natt och vissa gånger kan han inte somna om, och det är lite kämpigt när man vet att man måste upp några timmar senare..
 

Sen begav vi oss till BVC och träffade en läkare som skulle undersöka Nova och hennes mage, han tog alla möjliga prover så nu ska vi nog få se vad det är för fel på hennes mage.. efter dom tagit prover på henne blev hon likblek och kunde inte prata, hennes läppar va som snö.. Hon såg cancersjuk ut.. stackars min prinsessa.. men hon piggnade på sig när vi kom hem efter lite mat..


Nu är precis dagens träningspass avverkat.. va skönt att ställa sig på crossen och bara köra.. Så nu blir dagen bara bättre och bättre, jag mår som bäst när jag hinner träna!

Nu ska vi strax bege oss och storhandla, behövs verkligen, för det ekar i skåpen nu...

Busig...


Busig beby innan sängdags igår kväll..
Nu ska vi gå till Öppnaförskolan och träffa Frida och Leam..

Massage...

Igår kväll fick jag välbehövd massage, det va det skönaste som hänt på väldigt väldigt länge och jag ångrar inte det för en sekund att jag unnade mig själv det..
 
Idag är det avslutning på babyrytmiken så det får jag och Robin inte missa.. Robin tycker det är så mysigt när man sjunger och dansar me honom, och sen tackar han ju inte nej till alla söta små flickor som finns där heller.. :-) min lilla plutt...
Nu har vi precis ätit havregrynsgröt och är snart redo att bege oss.. Han har sovit som en dröm inatt från 19-07.30 med bara en matpaus kl 2.00, så idag är mamsen utvilad, och det kan behövas när jag ska köra dubbelpasset med Pilates idag.. yeeeahh... :-D

Öppnaförskolan och Tandläkaren

♥Idag har vi redan hunnit vara på öppnaförskolan och jag har hunnit springa till tandläkaren, inte ett enda hål i sikte och inga andra anmärkningar.. Så stolt.. Jag som inte är för noga med mina tänder numera.. men visst borstar jag dom 2 ggr om dagen men ändå :-) Vilket rusk väder det är ute, jag slängde ihop lite köttfärssås och spagetti till mig och Nova nyss och Robin sover gott efter tandläkarbesöket.. kan ju inte säga att han va ett guldbarn där precis.. fick ringa efter förstärkning efter halva tiden.. haha..

Nu ska jag strax träna pilates och sen ska jag få massage, ljuvligt att bli riktigt knådad...och sen har jag lovat att bjuda på middag efter, så får väl stå mitt kast..


Syster Becca, syster Anna, kusiner Eva och Mia och jag, (robin hängde på ett hörn också) sjöng en låt för mormor.. Hur det lät kan bara gudarna svara på ;-P haha...

Härliga Öland

Åhh vad jag älskar Öland, har haft en så underbar helg med massa god mat och alla i min underbara släkt va där också, med undantag för Mattias då men han har dispans då flickvännen fyllde år!
Vi va bjudna till Öland till ett ställe som hette ekeborg (tror jag det va) och där skulle alla sova i stugor och rum, vi bestämde oss i sista sekund att vi skulle dra med oss husvagnen och sova där i, så vi kunde vara med på picknicken idag på förmiddagen, innan alla drog iväg på sina håll.. Norge, uppsala, Sthlm och oskarshamn...


 
  ,
  
 

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på den nya Wallander... Tack för en ljuvlig helg ♥♥

en bra...

natt har det varit inatt. Robin & Nova har sovit från kl 19.30 och Robin vaknade bara till en gång vid 4.30 och sedan somnade han om och vi gick upp vid 7. Nova vaknade på bra humör och det va också en bra nyhet :-) så idag är jag ganska utvilad och förkylningen känns redan mycket bättre, så jag hoppas jag känner mig mycket bättre imorgon då det är kalas.. Ska bli så roligt att träffa alla kussarna och tjocka släkten..
Ikväll kommer Beccs också hem till eringsboda också, så det är nästan bud på att åka dit och träffas lite och prata lite strunt.. Känns som vi träffas alldelsen för sällan.. :-(
Nu ska jag göra folket klart för denna soliga dag... Ha en underbar dag...

Avslutar med en bild på mina kära kussar Mia och Eva.. ses imorgon :-D

sjuk..

Vaknade av att jag hade skita ont i halsen och genomförkyld.. orkar inte vara sjuk igen.. blir aldrig helt frisk känns det som. Men jag har ju mina underbara barn som förgyller samvaron..



föräldrarträff och shopping..

Idag va det avslutning på föräldrargruppen och alla kom idag, så roligt och se alla hur dom växt och utvecklas. Har ju hänt så mycket på den lilla tiden vi inte setts på. Men vi bestämmde alla att vi ska ses snart igen, kanske i brunnsparken och lite så.
   
 
Sedan har mitt paket från hm kommit, det va på tiden.. har väntat super länge på det och jag fick äntligen min klänning, så nu vet jag vad jag ska ha på mig på mormors 80 års kalas på lördag.. så nu vet du jessi :-D
Ny bikini, ny tröja, smycken, och såklart en klänning !!
   

och sen va ju linda och sammisen här igår också... så självklart lite sköna pics därifrån...
 

Larviga issa kröp upp och la sig i Lindas knä.. som värsta knähunden.. haha..
 
Nu har jag och syrran varit på Maxi och köpt smaskigt

Babyrytmik..

Sång och dans på babyrytmen, robin tycker det är så kul med andra barn..
   
Söta lilla ebba som redan kröp... mamma har fullt upp nu :-D

Vilka härliga miner va?!! :-) haha...
 
Trött efter allt stojj så fick sova i vagnen medans mamma prommade och plockade liljekonvaljer.. Doftar underbart hemma hos oss nu!!

 
a mommy on the run  :-)

Sovmorgon? ♥

Yihoo.. robin sov ända till 3.30 och ville käka lite då och sen somnade om och sov till 6.30.. kanon.. så vill ja ha det varje morgon. Struntar i om jag får gå upp vid den tiden, bara jag får några timmar sammanhängande sömn på natten.
Nu sover han gott igen, han brukar behöva en powernapp nu påmorgonkvisten för att sedan kunna röjja resten av dagen. Jag ska försöka få ordning på mitt utseende och mina kläder till dagen, jag ser lite galen ut i håret om man säger så.. Sedan ska vi bege oss till Babyrytmiken.. Trevligt och träffa andra mamis  o babis idag...

Ha en underbart LJUVLIG dag allesammans... :-) ♥

C Y... Bye...

Filmmys och en helt slut mamma...

"allt flyter" har rullat på dvd spelaren ikväll, helt sevärd men inget mer än så. mamman i huset är helt slut så ska nog krypa i säng snart. Robin somnade redan kl 18.30 så vi får se hur länge hn behagar att sova imorgonbitti. Bara han inte vaknar innan 5 så är jag glad!
Imorgon är det babyrytmik och den långpromenad på schemat och sen skulle Linda och Sammisen kika ner på lite fika förhoppningsvis :-D
Har även varit på Karlskrona möbler i eftermiddags och drömt om vad jag vill ha i drömhuset senare.. Mee like..
Nova hade skoj iaf...
 


Pilates....

Nu är det hög tid för kaffepaus.. har segat mig genom måndags morgonen med pilatespass som va på tok för jobbigt så här tidigt på morgonen :-) och har städat upp lite och lagat godaste omeletten med massa skinka, purjo och tomater i.. till det en hel kastull med brocolli.. Jag älskar verklige broccoli!
Nu ska jag kasta babyn i säng.. för han är sååå trött....!!

Loppis och bullbak...

Igår när vi hade varit uppe sen kl 5.50 så ville Robin också sova mer sen efter en stund, så vi gick och la oss ogen och sov 2.5 timmar till.. Det va ljuvligt kan jag lova!
Dock kändes det som man sovit bort hela dagen sen när vi vaknade.. Hihi.. Vi gick iaf ner till loppisen och kikade lite, hittade en låda som Robin ska ha i sitt rum sen när han en dag får ett eget rum :-D

Sen gick vi inom Maxi och handlade det som behäövdes till bullbak & Chokladkakebak... och ställde oss och bakade.. Det blev kanon och Frank kom förbi och smakade senare när jag hade satt på Wallanders nya film..

Idag kommer min underbara Nova hem, som man saknat henne, så nu är det ingen lugn stund på 3 veckor :-) haha... Men det är ingen annans kaos.. utan mitt kaos.. och jag älskar det kaoset!!

 
Nova sjunger "ROSA"


Glad...

Såhär glad va det en pojke som va kl 5.50 i morse... Mamma vill sova mer...!!


Massa bus och kärlek...

Kärleken är starkare än någonting annat i världen...Ingenting kan ta det ifrån oss!

Gubben i lådan....

 
 

RSS 2.0