Hetast på länge....



Mammas lilla prins leker på storasysters rum.. Fick egentligen inte lägga ut dom här bilderna för älsklingen.. Undra varför? :-)


Förövrigt har det inte hänt så mycket idag, har varit ute och gått i denna otroliga hetta, 3 ggr har vi duschat iskallt idag jag och Robin.. Han har fått små prickar över hela kroppen av värmen, stackars barn, och sen är han skit svår att lägga.. Men nu sover han äntligen, efter 1 timmes jobb..
Syrran va här och drack kaffe med mej och sen stack vi till maxi och handlade och sen åkte hon hem, så mysigt att umgås med henne, så långe sen känns det som..
Jag har också hunnit med att träna Pilates idag, dock bara 25 minuter innan Ploppen vaknade, men ändå... :-P

Nova sover hos mormor med sina favoritflickor just nu, Fia och Wixan.. Imorgon kommer alla 3 flickorna hit och ska sova här, jag hade lovat stranden men regn visar väderbruttan.. Hmmm.. ska vi då göra?

Nepp nu ska jag mysa ner mig i soffan.. Hejsvejs...
 Fick hem min nya tröja som jag beställt för ett tag sen, är inne på marintema just nu, så snygg va den till gyllenbrun hud


 

FAB days...

Igår va vi ute hos Andreas pappa och Gunilla och åt mat och gottade oss i solen, jag och Robin tog till och med ett dopp i den nästan ljumma poolen

Robin ser kanske inte så road ut men han älskar att bada annars :-)

 
Mys med pappa, han lät så härlig när han låg hos pappa... Mmm Mmm Mmm sa han hela tiden!

Sen idag va vi uppe med tuppen som vanligt och efter Robin sovit så åkte älsk och robin ner på stan och åt glass när mamma tränade.. Han är så nöjd med andreas när mamma inte är med, så grymt mammig så det inte är sant.
Sen åkte vi till eringsboda för att hämta nova, blev bjudna på god mat och god kaka till efterrätt.. och sen gick vi vidare till mamma för o hälsa på kussen Wixan som va nere från uppsala, nova älskar Fia och Wixan.. Hon pratar om dom hela tiden.. Mormor frågade om Nova ville sova där imorgon, hennes ögon lyste...

     


Veckans loppisfynd :-)
   

Grillningdag

Idag har vi varit ute hos Elin och Hanson halva dagen och solat och grillat.. va super god mat, som vanligt !! Och jag fick mig nästan en negerbränna som Älsk säger.. Jag tycker inte jag är såå brun :-P Tyvärr glömde jag min kamera hemma men Robin badade i Liams pool.. så söt våran lilla prins!!

 
Mammas teskedsgumman... :-)                         Min finaste älskling tuffar sig lite.. haha... Åhh vad jag älskar dig plutten!!

 
Trötta och utslagna, både Nova och Molly och Issa efter vår dag i möljeryd!

Ett litet kik på vårt ny vardagsrum kanske? Här kommer nårra....
 

 



Och en liten kik på Robins rum som inte är klart ännu, alla saker är nästan inkastade där eftersom han fortfarande sover hos mamma sin :-)


Nu har vi tagit lite vin och haft det mys på balkongen, så nu kastar jag in handuken för idag.. Tjaooo..  :-P



Blåsig dag...

Har haft en härlig dag i möljeryd idag också. Blåste en del men det fläktade skönt. Ett dopp blev det för mig och nova råkade dyka i med huvudet först, blev lite rädd men sen blev hon tuff när det va gjort!!
Imorse när vi vaknade 6.30 så hade vi inget och göra så det blev att vi bakade havrefrallor och 1 sats kanelbullar.. så gott med nybakade frallor till frukost, och som vi också tog med oss till stranden.

Nu sover både Nova och Robin och Novas pappa är på väg för att hämta henne, ska ha ett litet snack med honom idag, kommer nog gå bra, eller inte?!!

Nu har jag precis suttigt och betalat alla räkningar, ingen rolig månad denna, hade vi inte haft Andreas snälla mamma så vet jag inte vad vi gjort... Men vi hoppas på ändring snart, för jag ser ljuset framför oss, eller hur älskling?!!




Bvc och brödbak

Ja det är vad jag sysslat med idag. Robin och jag sov länge idag, till hela 8.. Har inte hänt på månader tror jag inte. Men det kanske ger resultat att jag försöker få honom att sova endast 2 ggr per dag, så han är väldigt trött på kvällen vid 18.30 då han somnar gott.
varit på bvc efter jag och Robin gått våran (inte så dagliga längre) långpromenad, älskade mina promenader innan men känns inte som man har lust eller ork att gå när det är så varmt ute, då vill man bara vara vid havet eller nåt annat härligt!
78 cm lång och 10.900 g, så stor har våran kille blivit! Mammas och Pappas hjärtegryn!!

När vi kom hem så åkte vi nästan direkt och handlade på Maxi, va helt tomt i skåpen och kunde knappt ge Nova någon frukost innan dagis, så tajjt har vi aldrig haft det någon gång innan, hoppas det vänder snart!

Sen ställde jag mig och baka GI bröd, blev kanongoda och Nova åt som en häst efter köttfärspizzan som hon hjälpte till så duktigt med! Nu ikväll är jag helt slut och ska hoppa i säng, beger oss nog till någon sjö imorgon med barnen...
Robin har förresten också börjat med en jobbig sak, han skriker så det skär in i öronen när han inte får som han vill, han förstår så mycket redan, ingen dans på rosor med den grabben inte :-)

Ha en skön kväll!!  

Härlig dag i Möljeryd..

Nu är vi hemkomna från en härlig och solig dag vid en sjö i möljeryd.. blåste som attan i stan men där ute va det helt vindstilla.. Så skönt!

 
Robin tog sig livs första dopp. Så härligt tyckte han att det va!

 
Min finaste älskling och jag med min kropp, som fått alldeles för många bullar genom tiderna ;-)
  
Finaste Molly fick också följa med och bada idag!

Nej tillbaka till tvätten...!! 

Update..

Hej på er!

Har inte hunnit skriva någonting på bloggen för att vi har haft fullt upp i det fina vädret
I söndags va vi ju på kalas på Rille
 
 

Sen i Måndags va Nova på dagis och jag va först på utvecklingssamtal på hennes gamla dagis (eringsboda) det gick kanon och fröken va så impad på henne för hennes sätt att lösa konfliker och så vidare, mammas duktiga flicka!
Sen när vi kom hem så kom Karin från BVC och skulle prata lite säkerhet i hemmet med oss. Men hon stannade inte så himla länge, och sen bar det av till karlskrona för min älskling och hämta nya soffan, Rille hjälpte mig och sätta ihop den, eller han gjorde det mesta jobbet om man säger så.. :-)

I går va jag Nova och Robin på besök på Novas nya dagis, espedals dagis Tiger.. Kommer nog bli kanon när hon ska börja där till augusti.. Många långa backar att gå upp för på hemvägen bara... mamma har träningsvärk idag efter att ha dragit henne, cykel robin och vagn upp för alla. Sen när vi kom hem så hade Älsk pckat strandväskan och det bar ut till Ekenäs för bad och sol.. En sån underbar dag vi hade igår..

 
Ett soltält åkte Andreas och köpte också så robin och Nova kunde få lite skugga när dom ville,. verkligen kanon!!
När vi kom hem så grillade vi och sen bar det av till Maxi och köpa lite godis till kvällen. Ingen träning har det blivit för mig dom här dagarna men fick iaf 45 minuter sväng igår kväll med en sovande Robin i vagnen.. :-)

 

Idag bär det av till en annan plats vid havet, som vi kallar vår egna, kommer få en minst lika underbar dag som igår!♥

Söndagskväll....

Hej på er!
Nu är vi hemma från kalaset hos Rille, fick en massa gott så man rullade nästan hem. Grillade när vi hem kom, kycklingfileér och nypotatis i ugn och en super god sallad till. De känns verkligen som sommar när man äter nypotatis och grillar och sitter ute på balkongen och äter. Nu är Nova och Andreas på cirkus, nova ville verkligen verkligen gå. Robin somnade för 5 minuter sedan, men om jag känner honom rätt så tar han sig bara en powernapp nu så han kan vara uppe till 23 med oss sen!!

Hade tänkt lägga in massa fina bilder men det va en liten hund som råkade tugga i sig sladden till kameran nyss... Morr! Så får se om teknikern i huset kan laga den annars blir det att köpa ny kamera, eller kanske bara sladd? !! :-)

Imorogon ska jag på kvartsamtal, (heter det fortfarande så tro) på Novas dagis och sen kommer BVC på besök för 8 månaders kontroll. Sen ska vi hämta soffan.. Wiiie! Så en del och göra imorgon också med andra ord! Skönt att slippa vara sysslolös... som om jag skulle klara det, annars önskar vi fint väder i veckan så vi kan åka till stranden och bada en
massa!!

Förresten fyndade jag ett par superfina korta skjorts på loppisen, för 10 kr.. :-) Bra va?!!

Ha en underbar fabolus Söndagkväll! ♥

Underbara soliga dag?

Är det verkligen sant? ska det bli soligt och varmt idag för en gång skull? Vaknade någon gång efter 6 och ville inte alls gå upp men Nova va super pigg och andreas va redan uppe så jag gick också upp. Hade inget och göra till Bollibompa så jag målade mina och Novas tår och fingernaglar... Knallrosa.. Så jäkla snyggt!! :-)

Idag ska vi på kalas hos Rille.. han hade bakat någon maffig chokladtårtesak... Undra om det va för jag gav honom tipset? !!! Mmm...

Imorgon kommer soffan, pilutta er... Hihi... Kommer bli såå nice, och vi har nog inte kunnat längta miondre....



Ha en bra dag alla människor som tycks läsa min blogg, bara skoj att ha så många läsare..!!

Midsommarafton..

Igår när vi vaknade så visste vi fortfarande inte vad vi skulle hitta på under dagen. Men förmiddagen gick jätte fort, vi höll på och fixa här hemma och va på lekplatsen och sen gick jag ner på stan och solade liten stund. en i sista sekund bestämde vi oss för att åka till några kompisar till Andreas, chavve och sussanne... Va en massa folk där och vi grillade och åt en massa onyttigt.. men gott vare! Nova hittade världens bästa lekpolare, så henne såg man inte på hela kvällen.. Vid 20 tiden begav vi oss hemåt för att lägga ungarna, men Robin va inte sugen på att sova så han va med på min och Älsklings mysiga picknick på balkongen.. Älskling hade gjort så mysigt med massa tända ljus och blommor och sånt på balkongen,så där satt vi och drack vin och pratade...!! :-)

   

Mina fina älsklingar..
 

   
Robin övar sig på att stå ch krypa så snart sitter det nog.


Idag har vi varit hos Frank och Babs och fördrivit några timmar.. När vi kom hem så gjorde vi paj och sen sov hela familjen middag, så himla mysig lördag!

Ikea dag...

Igår när vi hade lämnat Nova på dagis i eringsboda så bestämde vi att vi skulle ut och gå en lång promenad i brunnsparken så när vi kom hem så gjorde vi det.. Va en skön och svettig timme kan jag lova, och mina stackars fötter lider fortfarande av skoskav av dom nya conversen jag köpte... När vi gick hemmåt vile vi göra nåt mer så vi bestämde oss för att åka till IKEA.. förvånade? Det va ju typ vårt andra hem några år innan, men nu har vi dock lugnat oss lite...
Hela dagen spenderade vi där och köpte en hel del fint, kommer bli så fint när det blir färdig här hemma.. :-) jag längtar bara tills man kan sätta sig i soffan varje kväll och att allt är färdigt, känns inte som man har haft det så på länge, eftersom vi nästan alltid varit på språng därifrån igen..
Blev blandannat lite blommor, hissgardiner till vardagsrum och kök, massa saker till Robins rum, hallmatta, lite baksaker, massa doftljus, ljuslyktor mm..
   
Mina snygga kritvita converse :-P Mama like...

Nu sittter en riktigt pigg Robin här och leker i knät.. Älskling är och tränar.. Han och Robin har haft en far och son heldag idag.. Så mysigt har dom haft det, kändes lite konstigt att vara iväg från Robin så länge men båda två tror jag behöver lite tid med varandra!


Ett litet smakprov på dom nya hissgardinerna...


Söndag!

Natten till söndagen va hemsk, robin somnade dock super tidigt så kanske inte kunde förvänta mig någonting annat, men kl 4.30 va vi uppe för då vägrade han somna om, så jag va nere i brunnsparken ganska tídigt, jag fyndade mig ett par helt nya och oanvända diesel jeans och en skjortklänning för 50 kr.. verkligen fynd!
Sen va Robin lite grinig så va tvunge att muta honom med en egen glass... Bortskämda lilla skit unge :-)

Och förresten så hämtade Andreas vår nya lilla familjeliv iförrgår kväll... Vår super fina Molly!! Som kommer från Italien, jag som hade noll koll trodde hon va från polen.. haha...

 

Sen bakade jag hallonmuffins med glasyr, hallon och riven vit choklad på...
Dom va ljuvliga och vi hade med oss ett stort gäng när vi mötte upp Frank m Familj ute vid en hemlig sjö.. Vi hade super trevligt men sen började det blåsa så in i norden och vi åkte hem till dom och fikade där istället.. eller fortsatte fika med andra ord! Blev inte dåligt med godsaker igår! Usch på mig... :-)


Sen när Robin somnade igår för kvällen, hade mycke jobb med att hålla honom vaken till 19.30, inte för att det hjälpte för övrigt, va uppe 3.30 idag med honom, fattar inte varför han vaknar då? Man är ju liksom inte människa vid den tiden.. Och sen somnar han inte om förrän 9-10 och då är man ju redan pigg igen?!!

   


Sen fick vi sällskap igår kväll också.. Trevligt med lite kvällsfika.. men jag hade svårt att somna så vid 24 tiden hälsade John Blund på mig...

Nu kommer Nova snart hem och vi ska se till att hitta på nåt skoj.. för hela veckan är fullt upp...!!

Egentid?

Robin har tillbringat halva dagen med papsen idag, mamma va ute på egna äventyr :-) Allt hade gått jätte bra och han hade sovit bort stor del av dagen, konstigt att han inte gör det när han är med mig?!!
När jag kom hem så har vi busat och lekt och jag har städat och vikt tvätt och sånt. Robin somnade redan kl 18 och jag vet inte när han vill upp då.. men antagligen runt 4.. Gäsp! Jag är helt slut ikväll också.. Min kropp är inte van att vara utan barn så det tär nog också, eller vad tror ni? jag sk ata ett bad och sen ska jag krypa ner bredvid min trötta baby och läsa.. Mmmm.. Mamma bebis mys!  Gud vad ja älskar mina underbara ungar, förstår inte vad alla dessa känslor kommer ifrån, vart har man gömmt dom i alla år innan man fick barn? Dom är min inre styrka, min passion och min stora GLÖD!

Mamma älskar er!!Puss mina hjärte gryn!
 

Rolig familjedag...

Vi kom till barnens gård vid 10 tiden och spenderade några mycket roliga timmar där tillsammans, Va så mycket folk där som åkte med bussarna från öppnaförskolan men vi tog våran egna bil så man kunde åka när man ville. Nova har haft en super bra dag sa hon, och det känns kanon.. Jag  Nova och andreas  va nog vildast när vi lekte i hoppborgarna..
Det va uppe håll hela tiden och folket till och med badade, men jag fick lova på hedersord att vi ska pka dit igen så Nova fick bada... hon fick ett LITET spel när jag förklarade att jag inte tagit med mig badkläder...  hehe


     

     
 
     


Nu har jag lagt robin för en stund sen och tagit ett långt bad.. denna kvällen har inneburit massa städning

  • Dammsugit
  • Torkat alla golven 2 ggr pga allt slipdamm
  • Ställt iordning Robins rum
  • Novas rum på plats igen
  • Satt på nya sofföverdraget
  • Städat köket
  • planterat om alla blommor, dom få jag har dock..
  • Kokat alla nya nappflaskor och nappar
  • Storhandlat på Maxi

Och så klart ätit massa onyttigt... Måste börja träna nu, gått upp en massa kg på allt skit.. Nej på Måndag blir det ordning för i helgen har ja såå mycket annat och tänka på och äta... :-)


Nu drar vi..

Till barnensgård i Karlskrona, vädret ser inte så där jätte lovande ut men vi har ju som sagt redan betalat och en liten stund kanske man kan fördriva utan att springa på målaren i varenda rum här hemma..
Ha det så bra så hörs vi.. !!


Fotomöte och mammabarnmys...


     

Idag har vi tillbringat dagen hemma hos Elin... Det blev en mamma och barnmys dag och vi har haft super mysigt, ätit massvis med sockerkaka har vi också gjort... har till och med fått lite lite färg i ansiktet såg jag när jag kom hem fastän det åskade och va molnigt!
Vi gick en promenad fastän jag redan gått 1 timme i morse kl 8 innan vi skulle till Amilon och kolla vilka bilder vi ska ha i vårt collage.. Kommer bli så fint! Jag vet redan hur min vägg kommer se ut när den är färdig! Kommer trivas kanon när det är färdigt här, det känns ändå ut i tårna :-)

Nu sover robin och Nova kommer nog också krypa ner snart, imorgon är det en stor dag för Nova för hon ska äntligen till sitt älskade barnens gård..


Borsans kalas..

Igår va vi på kalas hos brorsan, fick massa smaskigt och tog lite bilder, så här kommer dom...

 

Grattis igen kära brooww....

öppnaförskolan och kakbak

ja det är vad vi sysslat med idag! Gick ner till öppnaförskolan strax efter 8.30, går inte att vara här hemma medans han håller på och tapetsera, så man käner sig inte lite i vägen! linda, sam, jessica, linda och flisan kom också.. trevligt med lite fler människor! Sen gick vi ner till gamla lägenheten o hämtade posten, nu har nova kommit in på 2 dagis, parkdala och espedalsdagiset, så nu vet jag inte vilket vi ska välja!?

Har varit på espehallen och handlat så nu har vi bakat..  kopierade jessicas kladdkakemuffins, såå goda blev dom :-) Enda nackdelen va att Nova orkade inte gå så fick dra både henne, robin, vagnen, matkassar och cykeln. så va något trött när vi såg vårt hus.. !!

     



Grattis!!

Just det glömde Grattis broder som fyller 25 år idag! Grattis kära du... Hoppas vi får en mysig dag imorgon på ditt kalas...
Puss och Kram


Välkomnsfest på Kyrkans hus..

Det är vad vi sysslat med dom första timmarna på dygnet. Dom ska ha öppet varje dag nu i 2 veckor med olika aktiviteter, så det blir nog att vi tittar in fler gånger denna veckan. Imorgon ska dock Nova till dagis och jag ska till skolan och ha möte med en av lärarna, ska bli spännande men känns konstigt att jag ska börja plugga igen, när ska jag hinna allt? Nu har jag lagt barnen och hunnit träna iallafall.. Ble bara 30 minuter på crosstrainern, mer orkade jag inte.. Va helt groggy i benen...!!

Träffade massa känningar på Kyrkis idag, det va skoj... Här kommer lite bilder på busfröna.. mammorna ville inte vara med på bilder idag ;-)

     
Nej nu blir det duschen och kanske nåt onyttigt efter det :-) ??!!!

Hej...

alla vänner!
Nu sitter jag på balkongen med en stol och ett litet bord till datorn och har det super mysigt! Vi har kommit iordning ganska bra men det är långt ifrån färdigt men det får ta sin tid i och med att dom ska komma redan på måndag och börja rinva massa saker och så där. Nova sov hos sin  pappa inatt för vi skulle hinna ordna till allt. Jag och älskling hade super mysigt iigår kväll, tog ett glas vin och bara mös i soffan. Robin ville inte vara sämre han så han va uppe med oss till över 23.. Galna unge :-)

Idag har vi varit i eringsboda och hämtat Nova och ätit mat och fikat på mina kakor.. Mormor och morfar va nere hos mamma så passade på att träffa dom också. Nu har alla badat och det är dags för sängen för halva familjen. Imorgon ska jag upp kl 6 och stå på loppis med mamma, huu... men jag är ju vaken vid den tiden i vilket fall. Andreas ska få känna på att vara 2 barnspappa alldeles själv också.. hehe..


   

Kartongkaos...

Nu sitter jag här med datorn i knät och väntar på att kunna gå och lägga mig.. känns som jag har massvis att göra men orkar inte packa en enda kartong till. Får göra det imorgon innan lasset går. Andreas är och hämtar en hästtrailer som vi fick låna så imorgon bor vi på Älgbacken, fy fanken va skönt det ska bli när allt är färdigt...
och en sak till, vi fick alla rum omtapetserade, och redan på måndag.. så nu får vi det precis som vi vill ha det innan sommaren och behöver inte vänta alls länge...


Ringde läkaren idag också om robins medicin och han är såå bra alltså den som jag har valt till vår doktor. han har varit barnläkare innan så han är verkligen speciallist på sin sak. och han skrev ut en annan medicin till honom som funkar kanon, så nu tror jag han är på bättringsvägen snart!

Sov Gott alla braiga människor ;-)

Möte med skolan..

Inatt har Robin inte sovit bra, han har varit vaken i princip hela natten, kan kanske varit för han somnade så tidigt igår kväll och sovit väldigt mycke på dagen pga febern? !! men men.. jag vaknade av ett ryck i morse och klockan va redan 8.40 och jag skulle vara på skolan på möte kl 9.30 och innan dess ska jag fixa mig och robin, ge robin mat och själv hinna äta.. det värsta jag vet är att stressa.. Men vi hann precis och fick massa gott fika där.. Har inte bestämmt helt och håller hur det bli till höst men lite planer har jag och Hanna allt.. :-)

Varit och tjaffsat med Apoteket också så vi får se om det löser sig med Robins penncillin.. Nej nu måste jag ta min sjuka Baby...

Massa fika och packning...

Imorse när vi precis slagit upp ögonen efter en tung natt så ringde babs och Frank och frågade om fika, och såklart är vi inte fega för att fika innan frukost :-) nej lite frukost åt vi faktiskt innan.  Sen kl 11 bar det upp till älgbacken och besiktiga lägenheten, vi hade sånt flyt att vi får alla rum omtapetserade och nytt golv i vardagsrummet.. MEN... kanske inte innan semestern, gahhh.. tror han jag tänker bo i en svinstia flera månder till.. Näe Näe.. det får mitt hjärta fixa! :-)
Sen hem och fortsätta packa, och sen kom syster yster och hjälpte mig och vi åt en riktigt fet pizza efter det!
Nova bestämmde att hon inte ville sova hemma inatt så hon följde med hem till syrran eftersom hon ändå ska till dagis imorgon! Jag och Robin har packat upp allt som ska vara i köket i den nya lägenheten!



Sen gick jag och Robin hem för att äta kvällsgröten och få penicillin, han kräktes ner hela mig och hela köket kan jag lova av den skiten, så imorgon ska jag ringa doktorn för att få annan medicin, han måste vara allergisk eller nåt.. ??

Sen tittade babs och Frank ner igen på kvällsfika, alltid trevligt... packade på babs lite av mina gamla kläder som såg ut som tält på mig, hon blev super glad !! Bra att man kan göra någon glad idag iaf..

ha en bra kväll.. Jag missade precis mina sista auktioner på tradera pga bloggen.... Grr.. men men...

Sjuk bebis hemma...

Så här ser den trötta mamman ut just för tillfället..
Ska upp till nya lägenheten nu och besikta den och sen på fredag går lasset, gud vad skönt när det är färdigt sen..
Kommer bli såå fint när vi målat och så..!!
Förövrigt sover Robin nu, för han vaknade super många gånger inatt pga hög feber, må penicillinen funka nu så det vänder, stackars mammas prins!


Notera alla flytlåtor i bakrunden ;-P

Flyttkartong..


Jag känner mig som dom på bilden, orkar inte flytta igen.. åhhhh... men ska bli såå skönt när det är över!
lever i en flyttkartong med oorganiserat kaos...!! Tyck synd :-)

Tired MOM

Usch vad jag är trött idag, kan ha varit värmen eller så kan det varit för jag har hundra miljoner saker och tänka på.. Hmm.. man springer här som värsta hemmafrun och diskar, lagat mat, torkar kräk, torkar utspilldmjölj, försöker mata hundrig bebis, byta bajsblöjor, slänga in en tvätt samtidigt som man torkar stor flicka på toaletten. Evigt jokksande för att få allt att gå ihop, och ibland känns det som man vill ta sitt pick och pack och dra... men hallå.. efter 2 minuter har man ångrat sig och skulle inte mot alla pengar i världen lämna sina juveler! Dom är det bästa vi har!

 
Underbaraste ungar.! Nova matar Robin som hon såå gärna gör!

RSS 2.0