Mår dåligt..

Just nu kan det nog inte bli sämre, Robin är sjuk igen.. Han hade 40,5 graders feber inatt och har varit konstant

förkyld i snart 3 veckor med både snor, hosta och täpt i näsan, vilket påverkar hela familjen att vi inte får någon

sömn. Han är vaken halva natten och väcker både mig och Nova. Sen på dagen märker man av att han inte sovit

för då är det gnäll 18 av 20 timmar..  Men jag vet att man ska försöka se det positivt men det är inte lätt när

verkligen allt går emot en. Men småbarnsåren är tuffa, det har jag fått inse med råge.. Och trotsperioden som

kommer mellan 2-4 år är nästan ännu värre. Men jag överlever förhoppningsvis och kanske kommer ur detta lite

starkare än innan! För du får lära känna dig själv lite mer för varje dag som går i ditt liv som MAMMA!


Mamma älskar ändå fast du är såå jobbig :-)

Och dig också min arga lilla mini-tonåring :-)


Here I go...

Idag smäller det.. jag ska gadda mig, weeeiii... känns lite nervöst, jag är alltid nervös innan jag satt mig i stolen och sen släpper det. Men tror den kommer bli kanon!

Har varit nere på loppmarknaden en sväng och Robin somnade på vägen hem nu, Nova va grinig och ville köpa allt man såg.. pust, jobbigt att vara tvåbarnsmor ibland!
Köpte iaf ett par överdragsbyxor til Robin och ett par jeans till Nova, sen gick vi hem igen. Nu blir det lite lunch och sen så åker vi.!!


Bild från när jag och Hanna va nere på blomsterfestivalen, synd att jag inte hade bilden på hanna i min kamera, för då skulle du också prytt min blogg ;-)


Fredag...

Fredag... Idag har vi varit i skolan, jag och Hanna, skulle redovisa 2 uppgifter men som jag ser det så gick det bra. Vi hade ju pluggat 2 dagar med våra vildingar hemma, så lite hade vi fått gjort iaf. Sen skulle vi ner på blomsterfestivalen, men det hade inte kommit upp ngnting alls och kolla på. Ska nämligen skriva ett arbete om det också. Känns som jag inte kommer hinna annat än att plugga hela kvälarna och dagarna.. :-(

Robin somnade för bara en stund sen, han va så svår och lägga och höll på nästan 2 timmar, tror han sover för mycket på dagen och för lite på natten, men hur mycket ska en 10 månaders baby sova egentligen??

Dags och Börja plugga nu då, känns måttligt skoj när man helst av allt vill krypa ner i soffan och gosa.. men det handlar ju om våran framtid så jag tror inte han misstycker såå mycket ;-)

Jaja, nog om denna dagen.. Kolla på dessa bilderna och Njut.. Så läckra bilder...

What a day..

What a day... Varit vaken halva natten ungefär med 2 skrikiga ungar, jag kan int e för något i världen förstå varför dom är sånna just nu? Antingen mörkar varenda småbarnsföräldrar i hela världen eller så har alla det som jag har. För det verkar inte som det är så.. nämligen.. man har väl fått för sina synder kanske..

Hällde ut ett halvt kaffe paket imorse kl 5.30 på golvet, va nog uppskattande att dammsuga vid den tiden.. :-)
Sen gå till dagis och hem fort fort för då kom  Hanna och vi skulle plugga.. Sen vidare ner till tvätten kl 11, och sen raka vägen till dagis och hämta en aning trött Nova.. fick dra både henne, Robin, vagnen och matvarorna upp för alla dessa backar.. Snacka om slut jag va.

Så för att summera eftermiddagen så har vi bara kollat Lotta på bråkmakargatan, tvättat, diskat 2 ggr, städat och gett 1 febrig unge alvedon, och smaskat massa onyttigheter i min ensamhet.. Livet är underbart va?
Hoppas jag får mer energi imorgon, för denna dagen har varit olidlig.. Tack och Hej...

Bakade en kladdkaka som jag tänker sätta i mig själv, men jag ångrade mig efter 2 bitar...
Detta är dock inte min egna, men det skulle kunna varit det, snarlik ;-)

Nu blir det lite läsning, jag retar mig på att jag inte har körkort, mitt paket har kommit från Hm, men kan inte hämta det och dra båda ungarna från OkQ8.. så nu jäklar ska jag ha mitt körkort!!! Wish me luck...

Runt Runt Runt..

Har varit och lämnat Nova på dagis och sedan gick jag och Robin vidare till posten och skickade in min söndriga mobiltelefon, har inte haft annat än problem med den. Robin vägrade sova på hela vägen så han va uppe från kl 5 imorse till kl 10 då han somnade, undra hur länge han sover nu?? va ute en timme med vagnen för att komma runt på mina äventyr, känns som det enda man gör om dagarna är att gå runt runt runt... så är det när man inte har ngt körkort..

Babs kom och drack kaffe och snackade lite skit.. man blir så himla glad när hon kommer och livar upp stämmningen lite. även om hon svär som ett soll... :-)

Hämta loppan och laga lite käk, sen vet jag inte vad vi ska hitta på.. Fika, promenad och lite sånt kanske?

Har äntligen slängt ut liljorna nu, dom är ju så vackra men usch vad illa dom luktar.. kattkiss.. Urkk...



Finaste ungar, hur mycket kan man älska sånna små liv egentligen? Tills det värker i hela kroppen tydligen !!

slut....

Helt slut är jag nu i mitt huvud, suttigt och skrivit första uppgiften som ska in till skolan på fredag. Jag och Hanna möttes i skolan med våra små också såklart för ett möte med Saskia och vi bestämde att vi ska plugga på onsdag och torsdag hemma hos varandra och på fredag blir det förhör i skolan, känns pirrigt att ta upp studierna igen.. Men skönt när man är klar.
 
robin hade super skoj med all smutstvätt.. hällde ut allt och gömde sig under det! haha...


en dagens får ni också...

Sen när jag kom hem så kom nova också hem, så vi lagade mat och sen gick vi ner på stan och hälsade på Frida och Leam, väldigt trevligt va det. Men ungarna va trötta efter några timmar så vi gick hemmåt och lagade mat igen. Sen blev det lite bad och lek och i säng med barnen, nu ska jag också krypa ner, känns som man aldrig kan få för mycket sömn om man heter Sara.. och är mamma til två vildingar.. Dom kör slut på sin mamma...

   


Måste..

bara lägga in denna bilden på VÄRLDENS finaste unge, eller bland topp 2 iaf.. Har ju Nova också.. Men här är iallafall skit unge nr 2.. ;-)
Titta och smält bort, det gör iallafall hans mamy...

All weekend...

Har väl inte hänt så där super mycket i helgen, i lördags va jag i eringsboda hela dagen och fixade en massa, sen när jag kom hem så käkade jag och robin pizza.. han älskar kanterna och jag hade noll energi till och ställa mig och fixa käk, så blev så! Har egentligen tröttnat på pizza, blev lite mycket ett tag 2-3 ggr i veckan, hör och häpna... :-)

Sen idag så va vi nere på loppisen, dö varmt och dö mycket folk va det också.. Men några fynd gjorde jag, hittade 2 skit snygga tröjor som jag köpte för 15 kr styck.. perfekt för en fattig student..
Robin fick en hopphäst som det kommer lekas flitigt med och en ratt till sin vagn..
   
Svårt att ta bilder när man har tröjan/klänningen på sig men ändå.. :-)

Fredagsmys...

Hinner slänga in några bilder på mitt senast inköp.
Blev en "outshell" jacka till Robin som han ska ha i höst, Nova ska också få en likadan fast i rosa !!
 
Jag älskar verkligen loljor, dom är så vackra och dom håller hur länge som helst,jag har blivit en blommmänniska ;-)
Nu ska vi ägna åt den här skålen och denna superfilmen.. Jag har längtat såååå !!



Onsdag...

Idag har det varit dagisinskolning för hela slanten, men när vi kom dit så ville dom umgås med Nova lite utan mig och lillebror så det va bara för oss att ut och gå en promenad, men det va kanon väder så det skadade inte att promenera lite.. Va en runda på Maxi också och handla på samma gång.

Sen i em har det varit en himla massa människor här, blandannat har en kille varit här och lagat alla fel det va i lampkomntakterna, inte en dag för tidigt tycker jag inte.. har varit fel på dom i 2 månader, men nu är det nästan klart och då kan jag äntligen ha en lampa i taket så smoningom..

Andreas är och lämnat Molly hos hennes gamla ägare, så han har en lång resa framför sig, stackarn..!! 10 timmar i bil.. uach!
 

Vill bara visa er mina nya leggings, som jag använder flitigt, super snygga och super sköna är dom..
 Vad tycks?

Måste visa er Novas nya regnkappa, så söt.. hon ville ha en extra på dagis och fastnade för denna med söta katter på...
Och ännu en gång mina blonda läsare, denna serien är verkligen kanon och kostar typ ingenting.. PROVA den :-)

 

Robin somnade 18.15, en aning tidigt men gick verkligen inte att hålla honom vaken, måste ordna upp med sovtiderna men inte lätt att hålla en vansinnig vaken när han inte vill.. Nu ska jag dricka en kopp kaffe, sen lägga Nova.. Imorgon ska nova vara på dagis 3 timmar själv.. !!

Glasstajm

Idag efter lekplatsen så såg vi glassbilen och va bara tvungna att köpa en stor packe.. Hälften av alla gårdens ungar skulle såklart ha, och jag säger ju inte nej till bedjande ögon.. :-) bra att någon köper glass åt dom iaf..


Mmm så gott det är....  Nova va redan långt iväg med sina glassar till alla hennes polare så fick ingen bild på henne.. :-)

Förkylning och dagisinskolning..

Idag känner jag mig mycket bättre i min förkylning, jag somnade kl 22 igår kväll utan att ha läst en enda sida, började på en men somnade mitt i den. Så skönt.. Jag vaknade inte heller en enda gång innan 5.30 när vi gick upp. Kanske va sömn jag behövde. Det är få tal räknade gånger jag sovit så många timmar utan att vi väckt eller vaknat av mig själv!

Om en liten stund ska jag, robin och nova bege oss till espedalsdagiset för inskolning, dom har gjort om schemat så nu är man med barnen 3 timmar varje dag i 4 dagar och sen är dom där själv sedan, tror det kan funka bättre än när man lämnar och hämtar och springer iväg små 5-15 minuter hela tiden. Barnen har ju ändå ingen direkt tidsuppfattning.  Men nu hinner både barn, föräldrar och fröknar hinna vänja sig med varandra innan man lämnar dom ensamma där. Kommer kännas bättre nu när Robin ska in också. Min lila kille ska börja dagis, känns som för tok för tidigt, men har inget val.. Måste göra färdigt skolan om jag någonsin ska kunna få ett jobb och bli rik sen :-)

Jag väntar ihärdigt på den nya IKEA katalogen och hoppas den kommer idag, även om man inte kan handla en massa så kan man iaf drömma sig bort för en stund... Mina vita drömmar :-)

Några bilder från i sommras, för i mitt huvud är det höst nu.. :-(
 


Robin sitter på toaletten och gör nr 2.. så duktig så.. men mest gillar han att göra det naken på golvet...

Överkörd...

Känner mig mer överkörd än levande.. Halsen krånglar och kan knappt äta någonting, och ändå är man både sugen och hungrig.. Robin är inte alls bättre han heller, men däremot Nova har piggnat på sig.. Nu när jag la Robin så kräktes han ner hela sin säng, typiskt, bara upp och byta i hela sängen, stackars lilla som va så trött men va tvungen att bada igen..

Nu ska jag kasta den pigga lilla Nova i säng också så jag kan krypa upp i soffan och läsa min älskade bok.. :-)



Köpte även hem liljor idag så står så fint på byrån... Vet dock inte vad som hänt med våran kamera då den tar skit kassa bilder...
 

Vi utsatta småbarnsföräldrar... !!

Inatt sov denna familjen inte mycket alls, robin vaknade när jag precis lagt mig, runt 24, och sen ville han inte somna om förrän 2 och när jag väl somnade om så ville han verkligen inte somna om efter kl 5. Så sedan kl 5 har jag varit uppe imorse. Huu vilka barn man har! Som aldrig vill sova vidare till iaf 7.. hade varit som en dröm!

Har varit i eringsboda hela dagen idag, mamma har opererat sig och kan inte röra sig i princip, stackas mamma, men jag hoppas hon är på benen snart!

Uppe på allt detta har vi blivit dö förkylda hela familjen, snorar, hostar och feber för hela bunten, bara att se glad ut och tacka dom högre makterna (??!!) för att vi iaf fått vara friska en liten del av sommaren. Men  nu börjar alla sjukdommar hagla över oss tacksamma småbarnsföräldrar.. Borde vara olagligt att vara så mycket sjuk under höst/vinter...

Nu har jag precis lagt Robin och Nova, nova krävde lite mer än Robin... 3 böcker blev det..

  


Mysko väder..

Idag har det varit mysko väder med en del sol och en hel del regn, men det gjorde inte så mycket för har varit väldigt trött idag så inte mig emot att ha en lugn dag!
Blev pizza till kvällsmat här ikväll, orkade inte laga någon mat och evigheter sen vi käkade pizza...
Och bullmamman kunde inte hålla sig utan slängde ihop en sats bullar nu ikväll, så nu är dom precis klara så ska fika lite, ingen träning idag orkar jag med, men bullar kan jag äta en himla massa :-)



Onsdag....

Bloggen idag kommer bara innerhålla några bilder, hänt mycket idag men det tar vi imorgon, för nu är det onsdagsmys så det skriker om det!!!

     

Träning eller inte?

Idag känner jag mig som världens eländigaste, jag har ont i huvudet som in i norden, ont i ryggen, magen och är så trött att huvudet bara snurrar.. Måste få en hel natts sömn snart, annars tror jag att jag avlider.. Eller kanske inte, man har en jäkla massa reserver har jag märkt..

Igår köpte vi Novas älskade blinkskor, skor som blinkar när man går med dom, men redan idag hade dom slutat blinka, så jag gav det en chans till och bytte dom, får väl se hur länge dom håller denna gången.
Imorgon är det möte på Novas nya dagis, vi ska lägga upp inskolning och sånt, ska bli skönt att hon äntligen få börja på nåt dagis, hon om någon behöver verkligen leka av sig och leka med sina kompisar..

Ikväll blir det pilatesträning om jag orkar när ungarna sover, men troligtvis ska jag klara av 25 minutersprogramet iaf..
Ha en bra kväll!  Kram

Hm Är Super!

HM är kanon, precis suttigt och tittat ut och valt ut några pärlor som ska få flytta in i min, novas och robins garderober inom kort!! Längtar......




FAB kids...

Har haft en alldeles underbar dag ute vid en sjö utanför kallinge, inte en människa i sikte förutom våra badpolare Frank och Babs + en skock ungar :-)
Nu sover Robin och ska strax slänga på en film är det tänkt...
Robin har kommit in i en ännu jobbigare period nu när ingenting passar honom, varken att leka, sova, åka vagn, bil, äta mat, vad det än är så är det skrik, hoppas det vänder, för det är jobbig för både han och mamma och pappa!!

Men vi älskar dig så lilla gryn!!
 
Jag saknar Nova så det värker i kroppen, men imorgon kommer hon och då blir det full rulle 2 veckor.. :-)

Underbart väder

Hej alla!
Nu är vi nyligen hemkomna från stan, har varit och köpt en hel bärkasse full med godis och chips och annat gott. Tänkte man kunde festa till det när det va fredag och allt.. Men undra varför jag tänker så varje dag nu för tiden? inte bra Sara...
Vaknade ruskigt tidigt idag, va uppe ngn gång innan 6.. såg bara att klockan stog på 5 ngnting.. Hmm.. ska man göra innan världen vaknar? jo man tar en låång promenad i brunnsparken, 23 grader varmt redan kl 7 och Robin satt knäpptyst hela runda, han va nog ockå chockad att mamma fortfarande hade ben att vandra med.. va nog 1 månad sen jag gick en promenad sist..

Har bestämt mig att jag ska investera i ett par grymma löpardojjor och sen ska det bli fart på den gamla mamman.. Ska bli kung i brunnsparken, men kommer gömma mig i buskarna dom första månaderna.. annars skrattar väl folk när ja blir illröd och genomsvettig efter bara 100 m... :-)

Några bilder från vår tosia helg, i brist på nya bilder...

Robin och Pappa på Tosia

Nu blir det mys i soffan.. ha en härlig kväll!
Take Care...

hemmamys...

Nyss hemkommen från en underbar promenad i brunnsparken med Molly, va så mycket människor ute och det va kokhett fastän kl är 20... Ville gå en längre promenad egentligen men soffan lockade liiite mer..
Har dukat upp med
 
och

Så nu ska jag gotta mig och titta på du är vad du äter :-) konstigt hur människan fungerar va?? !!
Och en helt vanlig torsdag är det också!
Ha en skön kväll alla ni där ute...

Halsont...

Jag känner mig sååå trött och ont i halsen idag så det får bli sängen tidigt ikväll, ska upp tidigt imorgon också för lite andra äventyr :-)
Varit ute hos Anders och Gunilla på middag idag, trevligt och barnen badade som attan i poolerna. Längtar tills Robin sover iaf halva natten innan han vaknar, så här orkar man inte för alltid.. !!



Känner mig ändå riktigt glad idag, länge sedan jag skrattade så här mycket som idag, båda har varit lika trött men ändå, ack så mycket jag älskar dig!!

Heltidsjobb....

Just nu sitter jag och håller på att koncentrera mig på att plugga lite, ska skriva ett arbete om Kol och alla dessa omvårdnadsstatus och åtgärder och allt vad det är, jag känner verkligen att jag varit iväg 9-10 månder, nu då jag varit hemma med Robin, jag har glömt hur mycket som helst, så känns på ett sätt att jag börjar om igen, för kommer få plugga järnet känner jag!

Sofie, Alva, Klara och Emilio kom idag runt 10 och lekte och fikade med oss några timmar, va även borta på lekparken och lekte av oss. Sen gick vi hem och gjorde ungspannkaka, har längtat efter det så länge men inte orkar göra det av någon anledning.

Barnen sover och det enda jag längar efter är att sova... Undra varför? Ska försöka skriva lite mer på arbetet och seda krypa ner i min mjuka och varma säng.....

Robin va så söt med Novas hårband igår!

Tidig morgon...

Godmorgon!
Vilken natt måste jag bara säga, somnade någon gång efter 24 efter Robin hållt på och speka runt några timmar i min säng, sen har han hållt på och vakna minst 2 ggr per timme natten igenom, och sedan ville både han och Nova upp kl 5.45, så bara att kliva upp och se glad ut, men det va nog tyvärr det sista jag gjorde.. :-)

Bilderna är tagna i Oskarshamn på min och Robins minisemester till mina morfäräldrar! Men vi ser ungefär lika trötta ut där som nu...
 

Nu kommer Sofie och hennes 3 barn strax och ska leka lite och fika på mammas goda fika !!


Nu kör vi.....


Omstart!!
Hoppas ni alla haft en kanon sommar, det har verkligen vi, fastän vi inte har varit iväg så jätte långa sträckor.. Man behöver inte alltid åka långt om man bara får vara med de man tycker om bäst!



Robin och Kära syster hade så roligt när anna blåste bubblor..


Robin spottar när han leker med allt nu för tiden


Mina älskade barn, finaste i världen, inget kan slå er! Sötfisar....

Mamsi och Ploppen!


RSS 2.0